Hanggo slingerklemmen, wit (2 stuks)

€ 2,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Slingers worden meestal opgehangen aan vaste punten in de kamer zoals kozijnen en gordijnrails. Het is meestal veel gedoe: plakband laat los, punaises vernielen de wand en vaak zijn de slingers net te kort of juist te lang. De Hanggo lost dat probleem op: deze unieke haak zet zichzelf vast op elke plek in de kamer, tussen plafond en wand of in elke hoek. Zonder lijm, tape of punaises! Een Hanggo is snel geplaatst en na gebruik eenvoudig te verwijderen. Zo creëer je in een handomdraai extra bevestigingspunten in huis. En dat is niet alleen handig voor slingers.

1001 toepassingen
Een Hanggo is uitermate geschikt voor het tijdelijk ophangen van decoraties. Fotolijstjes, schilderijtjes, knutsels van de (klein)kinderen, je eigen creaties, droogbloemen, noem maar op. Spijkers in de muur zijn niet meer nodig, met de Hanggo kun je jouw decoraties hangen op elke plek die je wilt en eenvoudig wisselen of verwijderen.

Zo werkt het:
Knijp de Hanggo zo ver mogelijk samen.
Duw de Hanggo in een haakse hoek. Laat los zodat de puntjes zich in de wand hechten.
Bevestig de decoratie.
Je verwijdert de Hanggo door hem samen te knijpen tot de puntjes volledig los komen uit de wand.
De Hanggo werkt het best op behang, stucwerk, gips, hout etc. Het is minder geschikt voor hardere oppervlakten zoals beton, tegels, hardhout en kunststof.
Het laat enige gebruikschade achter (4 gaatjes).

Afmetingen: 8cm(L) × 5cm(B) × 1.7cm(H)